Pages

Thursday, April 7, 2011

study week or study wekkkk

study week merupakan suatu minggu yg sgt ditunggu bagi ulat2 buku atau ulat2 bulu utk pulun habis-habisan sumer sbjek yg depa dok blajaq spnjg sem ni(pulun jgn pulun noh)..xpi bg sstgh mat2 sempoi, waktu ini lah waktu utk bersantai, balik kmpg, tlg mak basuh pinggan, korek tlinge rumet dan main game ps2 dgn adik...ade yang dok tidok sharian n then jadi batman mlm2..x ktinggalan jugak ada yg dok umah spnjg cuti sem..kononnye nk carik ktngn, xpi salunye sbb nk tgk astro ria n save budget nk beli mknn..maybe budget utk beli mknn disimpan utk bersuka ria, berparti dan berlagha2 slepas abes final gamaknye..ops x baek sangke buruk..maybe yg dok umah nk mntk restu dari ayah bonda..xpn tlg pok cok sawit kt kebun..budget yg disave tu maybe utk derma ke anak yatim..haaa..yg ni bru sngka baik..berbalik kpd study week..ermmm.salunye..akn tmbul post2 kt fb yg berbnyi 'awat ak blajaq x masuk2 ni, 'yeay esok nk study', 'jom study;..ni ayat2 koman yg akn kuar..standard la..nk masukkan mood study kekdahnye..ini merupakan satu serangan psikologi kpd kosmet2 nye yg ade ber fb pada ketika ini..maka yg membacanye akn menjadi tidak tenteram, lemah smgt, hilang selera makan dan sengal2 badan, otot dan sendi kentut disamping merasakan kebasahan di ketiaknye dan kelenjar2 jerawat..maka akan apabila masa semakin suntuk, waktu smkin cepat terasa sperti komuter yg mempunyai nose di enjinnye, lebri menjadi pusat tumpuan mengalahkan mid valley dgn kemngn bergaya..perniagaan postet meningkat dgn mendadaknye seperti mentadak yg terkinja -kinja akibat kesukaan plaja memotostet nota2 lctrr yg ade bg menunjukkan kesayngan terhadap subjek yg dipotestatkan itu(ape tah ak tulis dah)..smuanye akhirnye akn kembali tujuana sal dtg ke universiti iaitu studyyyyyyy..owh yeahhhh..so mai la kite study.........epi study week sumer...kenang daku dalam doa makanmu.. -__-

1 comments:

Mohd Yusuf said...

sama la kita. Mat2 sempoi yang masih santai time study week...hahaha

Post a Comment