Pages

Saturday, April 9, 2011

ken dan tuttttttttt

Dikala semua student dok pulun study abes - abesan smpai muntah hijau dan muntah darah, dengan rase tenang dan senang aku menulis disini..alkisah bermula ketika ak sedang study kimia alam sekitar tentang tajuk kualiti udara, tiba2 ak teringat pasal kentut..ape kaitan nye dengan kentut, ak ngn jiran sbelah bilik ak pn tataw habaq hang..huhuh..kentut berasal daripada ken dan tut..mengikut kamus dewan kuliah matrik kedah, ken ni ialah rakan sperguruan ryu dalam street fighter(sape yg taw taw la, spe yg tataw tu padan muke hang,hahah)..manakala tut ini pula ialah perkataan yang selalu digunakan mengcover org2 yang mencarut ketika sedang live..contoh terdekat , wayne rooney yg mncarut ketika score hatrik tu..what the tuttttt..so this is the function of tut..so berbalik kepada kentut..pe kaitan nye..ak dgn jiran sbelah bilik ak pn tataw habaq hang..mengulas mengenai mencarut, ak sgt2 pelik kepada si pencarut2 yg suke sgt mencarut..pe ke bestnye la mencarut tersebut..xde pekdah pom..bukannye dpt mnguatkan rahang pn..apatah lagi menguatkan pinggul...drpd dok sebut f**k, c***i tu, baek sbut tomato ke cili sos ke..leh gop wat org rase lapor(bgus ke??)..erkk..erkkk...ok la sket daripada sbut perkataan yg x bermoral dan menjijikkan xdi..xpi lebih baik istighfar je..dapat pahle juge..ishhh..ops cam da lari topik..xpe2..kite kejar balik topik asal tu yek..berbalik kpd kentut,mesti ramai yg kate awat dak ni borok pasal kentut plak..ishhh x slera la ak nk dinner mlm ni..n maybe ade juge yg kate ishhh mamat ni borok pasal kentut pulop..kawe baru tapaw mcD, doh x slera do lo nok makang gini, mamat ni la punye apsal..uishhhhh tlg sket...sumer org penah kentut kot..so bende ni xde la x snonoh sgt..x penoh pulop dgr ade org yg kalis kentut pulop(means x penah kentut)..seanggun maya kurin dan sehensem2 farid kumil pn penah kentut jah,,malahan yg x pernah kentut harus digelar tidak normal atau mungkin saraf kentutnye terputus ketika sdg menonton maharaja lawak..so sebagai penutup bicara..trima lah 2 rangkap lagu daripada sye

lagu kentut (original version = senyum malique)(inspirasi daripada R2 raja lawak 5)

Kacak luar
Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya kentut
Awak mesti kentut sekali
Kalau kita kentut
Semua orang berjangkit
Bila semua orang kentut
Dunia tiada penyakit

Chorus
kentut
Tak perlu kata apa-apa
kentut
Tak perlu kata apa-apa
kentut
Tak perlu kata apa-apa
kentut
tak perlu kata apa-apa

2 comments:

Mohd Yusuf said...

sape yg tgh mkn, dilarang buka blog ini....hahahhaa

sailor said...

hahahhaha......
klakar!!!!tp lgu 2 ag bes dr lgu asal die....hua3

Post a Comment